Kissné Varga Marian

„…Égető, mint Nessus vére….”
(Arany János: Epilógus)

Nessus Plusz Kft. névadója a görög mitológia híres kentaurja: Nesszosz, a Felhő fia – latinnul: Nessus.
Nessus vére: Nessus kentaur, akit Heraklész ölt meg, amiért révészként elrabolta feleségét. Nessus vérével átitatott ing azonban levehetetlenül perzselte, égette Heraklész testét, ami halálát is okozta később.
A névválasztás nem volt véletlen: becsülettel, korrekten helytállni minden helyzetben, elítélve a tisztességtelen üzleti magatartást.
Ezt az elvet szem előtt tartva és követve működteti párom már több mint 20 éve vállalkozását. Azok a beruházók és generálkivitelező cégek, akikkel már volt munkakapcsolatunk, újabb építkezéseiken és felújítások alkalmával megkeresnek minket.

A család ifjú férfi tagjai is nem kevés részt vállalnak a munkából:
Csaba feladata a napi anyag-szükséglet összeállítása, megrendelése, szervezése; Gergőé az anyagbeszerzés és a munkaterületre való kiszállítás – az elszámolásokkal együtt; Péter saját főállása mellett felel az informatikai rendszerünk karbantartásáért, javításáért.

Én 11 évig dolgoztam önálló vállalkozóként a média területén, majd 2009-ben döntöttünk párommal, hogy közös céget alapítunk. A Nessus Plusz Kft-ben a vállalkozás hátterét biztosítom: a munkaszervezés, az irodai feladatok ellátása, koordinálása és a marketing tevékenység a vállalásom.

Kissné Varga Marian (Stark Marian)
ügyvezető igazgató